Eläintoiminta


Eläintenhoitohetki-toiminta starttaa toukokuussa 2020. Yksityisen hetken voit varata ajan kalenteristamme( katso vapaat ajat), whatsapilla/txt tai soittamalla.

Viikottaisen kerhon speksit:

 • Kesto noin 1,5 h
 • Viikottainen aktiivitoiminta pyörii torstaisin klo 18:30-20:00
 • Hoidetaan yhdessä normaalit iltatalli jutut. Ruokinnat, putsaukset, eläinten harjaukset ym. Toteutamme mielellään toivomusten mukaan.Kokeillaan ratsastamista/ajamista.Maastakäsittelyä.Pääset seuraamaan esim. myös miten lehmää lypsetään ja miten jauhoa tehdään,vuohiagilityä jne.jne.
 • Iltatallia tehdään yhdessä. Kerho on tarkoitettu alle 14 vuotiaille.Kysy hintaa mikäli vanhempi haluaa pienen lapsen kanssa. Voit varata myös oman yksityisen ajan ja tulla yksin, kaveriporukan kanssa, perheen kanssa, polttariporukan jne.
 • Kerho toiminnan hinta 5 x 120 € (kesto 1,5h), yksityisesti varattuaika 35 €/perhe/h(sisl.2 aik.& perheen lapset),lisähenkilöt 15€/ h ,mahdollisuus varata pidempi,kuin 1 h aika. Kysy lisää!
 • Maksu etukäteen laskulla tai paikan päällä käteisellä.
 • Ilmoittautuminen on sitova
 • Kenelle sopii ? Tämä sopii kaikille ketkä pitävät eläimistä. Esim.niille joilla ei ole mahdollisuutta omiin lemmikki-ja kotieläimiin. Toiminnassa edetään rauhassa ja tutustutaan eri eläinlajien tapoihin.
 • Haluatko irtioton arjesta? Stressaako jokin? Mikä parasta tehdä se rauhoittuen eläinten kanssa. Saat varmasti ajatuksesi muualle, kun kuuntelet hevosten heinien rouskutusta ja halaat pehmoista karvaa. Nauru tulee herkästi, kun huomaa vuohien hölmöilyt. Tilallamme löytyy perinteisiä suomalaisia kotieläimiä. Hevosia, poni, lehmiä, vuohia, hanhia ja ankkoja, kanoja. Pihassa vastaan saattaa tulla myös kissoja ja koiria.
 • VARAA OMA PÄIVÄSI KALENTERISTA JA TULE TUTUSTUMAAN IHASTUTTAVIIN ELÄIMIIMME.
 • OSALLISTU VIIKOTTAISIIN KERHOIHIN 5 X JAKSOISSA.
 • TULOSSA MYÖS KESÄLLÄ 2020 KAKSI PÄIVÄLEIRIÄ NUORILLE.Näistä infoa myöhemmin!
 • VARATTAVISSA TOUKOKUUSSA 2020
 • Muistathan , että saavut ihka oikealle maatilalle joka on myös kotimme jossa konekalustoa on vähän joka puolella. Maatilamme on toiminut jo yli 10 v ja meillä on eläimistä runsas kokemus.
 • ELÄINTOIMINNAN AVAJAISET TULOSSA TOUKOKUUSSA 2020, PYSY KUULOLLA!Tallin hevoset

Maatilallamme asustaa hevosia jos jonkin näköisiä. Tässä pienet esittelyt heistä. Tallista löytyy niin nuoria, kuin vähän varttuneempaakin nelijalkaista.

t. Ponikujan Tamara " Tamara, Tamsu"

Synt. 2008 shetlanninponi

i. Kompis Fritiof

e. Tatza

ei. Bingo V.d. Zandkamp

Erityispiirteet: Tamsu on lasten suosikki, se jaksaa aina vaikka kaikki lapset eivät vielä ihan osaa kaikkia juttuja. Tamsu on kärsivällinen ja tykkää kaikesta tekemisestä.Nuoruudessa ajettu myös poniraveissa. Tamsu on ollut tilalla pikkuvarsasta lähtien.

                                                                t.  Rose``s Juulia " Juulia"


                                                                            Synt. 2018 Irlannincob

                                                                             i. Rose``s Boogieman

                                                                            e. De Ville's Tequila Sunrise

                                                                            ei.ITS Amadeus

Erityispiirteet: Juulia on emännän vuosien haave omasta tupsujalasta. Juulian erityispiirre on rauhallinen perusluonne. Tarvittaessa vauhtiakin löytyy. Itsepäisyydestä puhumattakaan. Juulia harjoittelee vasta ajojuttuja, joten vielä Juulia toimii lähinnä hali ja harjauskaverina.


                                         r.  Orru Mein " Ralli "

                                                       Synt. 2015 suomenhevonen

                                                       i. Vokkerin Meno

                                                      e. Ravelo

                                                      ei. Raitti

Erityispiirteet: Erityispiirre löytyy heti ulkoapäin. Rallin toisen silmän vilkkuluomi on pikkuvarsana revennyt haaverissa. Joten saattaa olla äkkiseltään näky. Mutta hyvin on mennyt melkein 15 v. Ralli on työssä nöyrä ja yrittää kaikkensa. Hoitaessa myös kiltti. Rallilla on ajettu ja ratsastettu. Tosin saattaa testailla, että saanko kuopia vaiko en tallin käytävällä. Tarha on herran omaa aluetta, sinne ei ole muille asiaa. Makupaloja ei saa antaa. Rallikin on ollut meillä nuoresta eli jo yli 10v.

                                             t. Suon Odessa


                                                             Synt. 2019 suomenhevonen

                                                             i. Vapperi

                                                            e. Karman Larissa

                                                           ei. A.t.Eko

Erityispiirteet: Odessa on meidän ensimmäinen oma kasvatti. Ravisukuinen Odessa on järkevän oloinen ja opettelee vasta kaikkea uutta.