Tietoa meistä

Suonsyrjän tila on suomalainen yritys Keski-Suomen Muuramesta. Yritys ideamme on lähtenyt pitkälti omasta tarpeesta saada alkuperäisiä varaosia mahdollisimman edullisesti Belarus traktoreihin ilman välikäsiä ,joten maahantuomme itse tuotteemme. Tätä samaa haluamme tarjota myös asiakkaillemme ja siksi pääpaino varaosissa on laadussa, joten mainitsemme erikseen mikäli varaosa ei ole original eli suoraan käypä. Samalla annamme asiakkaillemme asennusohjeet ja neuvot niin halutessaan. Tilamme toimiala on laaja ja käsittää päätyöksi maatalouskoneidenkorjaukset, varaosamyynnin sekä urakoinnin.

Tavoitetilamme ei ainakaan tällä hetkellä ole pitää suurta varastoa tuotteista. Näin pystymme pitämään hintatason asiakkaillemme mahdollisimman alhaisena. Yleisiä osia varaosista pyrimme pitämään varastossamme, mutta myös tavarantoimittajaltamme tavara lähtee asiakkaalle suoraan jouhevasti mikäli heillä tuotetta löytyy. Tukkutilausten yhteydessä tilatessa myös säästät!

Haluamme jatkuvasti kehittyä palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman kattavasti, joten lisäämme verkkokauppaamme kysytyimmät tuotteet.


Martti Hietanen

Yrittäjä

Suonsyrjän tila