Belarus original varaosat & Tempo osatMaahantuomme Belarus traktoreiden varaosia kilpailukykyisin hinnoin!


Meillä on yli 10 vuoden kokemus Belarus traktoreista ja meillä on omat Belarukset urakointi käytössämme. Kun ostat meiltä saat neuvot samaan hintaan!

Yleisempiä varaosia pyrimme pitämään varastossa. Nopea toimitus varastotuotteille.
Suonsyrjän tila haluaa taata varaosien laadun, kestävyyden sekä asennettavuuden. Tästä johtuen osat ovat pääsääntöisesti tehtaan original varaosia. Tarvikeosat ovat mainittu erikseen. Valitettavasti kaikkia vanhempien mallien osia ei ole enää orginaalina saatavilla. Näitä esimerkiksi 500 sarjan pieni levyinen kytkinasetelma on saatavilla vain tarvikkeena. D-60 moottorin kantta ei enää ole ollenkaan saatavilla. Belarus on onneksi päivitettävissä uudempien mallien varaosilla vaikkakin osassa tapauksissa joutuu vaihtamaan isomman osakokonaisuuden.


Tempo lantakärryn-ja niittokoneiden osat. Kysy erikseen saatavuudesta ! Verkkokauppaa pyritään laajentamaan kysynnän mukaan, mutta kaikki ei sieltä löydy varaosien laajan valikoiman takia.

Koska kärryjä on tullut vuosien saatossa eri tehtailta ja vuosimalli kohtaisiakin eroja on. Hintaa kysyessä tarvitaan mittoja eli ketjuissa pitää saadaa ketjulenkin pituus ja leveys, ulkoa mitattuna. Myös ketjun paksuus, sekä kolan pituus.

Vetorattaissa ja eturullissa akselin paksuus, rattaan halkaisija ja hammasluku.

näin takaamme ,että saamme toimitettua kerrasta toimivat osat asiakkaalle.

pelkällä, "laita jotain, samojahan ne on" kommentilla emme toimita tuotteita!

Ja sinnepäin hintaa udellessa, halvin ketjukola paketti on tarvikkeena 450e ja originaalina 650e  ja vetorattaissa tarvike 45e ja original 80e loppujen hinnat näistä ylöspäin.


YLEISET KYSYMYKSET:


Belarus lämmityslaitteen puhallin--> 526, 826 sekä Ruotsin mallit

562, 862. Pelkkää moottoria saa mittoja vastaan. Niitä 3 eri vaihtoehtoa. 525 ja 825 ei saatavilla. Eli ei suomi hytillisiin.